Koka paliktnis cietajam šampūnam un balzamam BAMBOOZY

10,16 € ar PVN

11,95 € ar PVN

Koka paliktnis cietajam šampūnam un balzamam 8x12 cm.

Produkts pievienots grozam.

Code: BOOZ-013

Par produktu

Koka paliktnis cietajam šampūnam un balzamam 8x12 cm.

Bambusa ziepju turētājs vannas istabā ir praktiska un videi draudzīga izvēle. Bambuss ir atjaunojams un ilgtspējīgs izejmateriāls. Tas aug ātri un neprasa kaitīgus pesticīdus vai mēslojumu, padarot to par videi draudzīgu izvēli ziepju turētājam.

Bambusam ir dabiskas ūdensizturīgas īpašības, tāpēc tas ir piemērots lietošanai vannas istabā. Tomēr, lai pagarinātu tā kalpošanas laiku, tas ir jātur salīdzinoši sauss.

Bambuss ir spēcīgs materiāls, kas var izturēt ikdienas vannas istabas vides nolietojumu.

Šim bambusa ziepju turētājam ir trīs atveres, lai produkts varētu pareizi ventilēt. Tas palīdz ziepēm ātrāk izžūt, neļauj tām izkust un pagarina to kalpošanas laiku. Apakšā ir nelielas gumijas, lai noturētu ziepju turētāju.

Bambusa ziepju turētāji ir viegli tīrāmi. Varat tās vienkārši noskalot zem tekoša ūdens un laiku pa laikam noslaucīt ar mitru drānu, lai noņemtu ziepju atlikumus.

Bambuss izskatās dabiski, silts un piezemēts, kas var palielināt vannas istabas vizuālo pievilcību. Tas papildina dažādus vannas istabas stilus, sākot no moderna līdz tradicionālam.

Šim ziepju turētājam ir kompakts dizains, kas ietaupa vērtīgu vietu letes vai dušā.

Ražotājs: Bamboozy
Izcelsmes valsts: ES. Nīderlande

Lietošana

Ļaujiet paliktnim nožūt. Novietojiet bambusa ziepju turētāju vietā, kur pēc katras lietošanas reizes var brīvi iztecēt ūdens, piemēram, plauktā ar pietiekamu gaisa plūsmu. Neļaujiet ziepju turētājam sēdēt ūdens baseinā, jo tas var izraisīt pelējuma vai pelējuma veidošanos.
Regulāri tīriet ziepju turētāju, lai novērstu ziepju putas un saglabātu tā sākotnējo izskatu. Lai noņemtu atlikumus, izmantojiet mīkstu suku vai drānu.

Bambuss ir dabisks materiāls, kas laika gaitā var mainīt krāsu vai izveidot nelielas plaisas. Tas ir normāli un piešķir precei papildu šarmu. Ja vēlaties saglabāt sākotnējo izskatu, varat ik pa laikam ieziest bambusu ar pārtikas eļļu, lai atsvaidzinātu tā izskatu.

Bambusa ziepju turētāja izmantošana vannas istabā var palīdzēt saglabāt ziepes sausas, kārtīgas un novērst baktēriju vairošanos, kā arī pievienot vannas istabai dabisku skaistumu un mājīgumu.

Līdzīgas preces

Uzrakstīt recenziju

Koka paliktnis cietajam šampūnam un balzamam BAMBOOZY

Koka paliktnis cietajam šampūnam un balzamam BAMBOOZY

Koka paliktnis cietajam šampūnam un balzamam 8x12 cm.