Dabīgs cietais kondicionieris ar Ylang Ylang ēterisko eļļu BAMBOOZY, 60 g

11,99 € ar PVN

Dabīgs cietais kondicionieris ar Ylang Ylang ēterisko eļļu.  Bez plastmasas.

Produkts pievienots grozam.

Code: BOOZ-011

Par produktu

Ilang ilang ir pazīstama arī kā "ziedu zieds". Ylang Ylang ir salds ziedu aromāts, kas līdzīgs jasmīnam un hiacintei.

Ar šampūnu tiek atvērti matu folikuli, tāpēc ir svarīgi izmantot kondicionieri, jo tas atkal aizver folikulus, novēršot matu izžūšanu. Šis kondicionieris satur šī sviestu un kokosriekstu eļļu, kas ir bagāti ar vitamīniem A un E. Eļļas mitrina matus un atdzīvina galvas ādu. Kondicioniera sastāvā esošais augu keratīns kondicionē un baro matus, atjauno, kur nepieciešams, un piešķir matiem veselīgu spīdumu.

Kāpēc izvēlēties cieto kondicionieri?

Vides ilgtspējība: Cietie matu kondicionieri parasti tiek iepakoti minimālā vai bez plastmasas iepakojumā, padarot tos par videi nekaitīgāku izvēli salīdzinājumā ar tradicionālajiem šķidrajiem kondicionieriem, kas bieži tiek piegādāti plastmasas pudelēs. Samazinot plastmasas atkritumu daudzumu, jūs varat dot ieguldījumu ilgtspējīgākas vides veidošanā.

Samazināts ūdens saturs: Cietie kondicionieri parasti ir bezūdens vai satur minimālu ūdens saturu salīdzinājumā ar šķidrajiem kondicionieriem. Tas nozīmē, ka tie ir koncentrētāki, tādējādi jūs varat iegūt vairāk no mazāka produkta un palīdzēt samazināt kopējo oglekļa pēdas nospiedumu, kas saistīts ar ražošanu un transportēšanu.

Ceļojumiem draudzīgi: cietie kondicionieri ir kompakti un viegli, tāpēc tie ir lieliski piemēroti ceļojumiem. Jums nebūs jāuztraucas par noplūdēm vai TSA šķidruma ierobežojumiem, ja jūsu somā ir ciets kondicioniera gabals.

Ilgmūžība: to koncentrētā rakstura dēļ cietie kondicionieri parasti kalpo ilgāk nekā šķidrie kondicionieri, kas nozīmē, ka tie būs jāmaina retāk.

Ražotājs: Bamboozy
Izcelsmes valsts: Nīderlande

Sastāvdaļas

Sastāvs: Butyrospermum Parkii sviests, behentrimonija metosulfāts, cetilspirts, butilēnglikols, kokosriekstu nucifera eļļa, pantenols, ilang-ilang ēteriskā eļļa, hidrolizēts kukurūzas proteīns, hidrolizēts kviešu proteīns, hidrolizēts kviešu proteīns, hidrolizēts sojas 917, CI7, 7, 7, CI 7 77491 Alergēni: linalols, benzilbenzoāts, benzilsalicilāts, farnezols, geraniols.

Lietošana

Cieto kondicionieri iemasējiet galvas ādā, izlaidiet to mitros un izmazgātos matos, vienmērīgi sadaliet un izskalojiet ar siltu ūdeni. Šis produkts ir ciets un neputo. Jūsu mati būs gludi, spīdīgi, mīksti un labi smaržos.

Cietais kondicionieris ir vienkārša, bezproblēmu, plastmasas nesaturoša alternatīva kondicionētājam pudelēs. Viens 60 gramu kondicioniera gabals atbilst 2-3 plastmasas pudelēm.

Līdzīgas preces

Uzrakstīt recenziju

Dabīgs cietais kondicionieris ar Ylang Ylang ēterisko eļļu BAMBOOZY, 60 g

Dabīgs cietais kondicionieris ar Ylang Ylang ēterisko eļļu BAMBOOZY, 60 g

Dabīgs cietais kondicionieris ar Ylang Ylang ēterisko eļļu.  Bez plastmasas.