Aromātisks ciets šampūns ar Frangipani ēterisko eļļu BAMBOOZY, 65 g

11,99 € ar PVN

Aromātisks ciets šampūns ar Frangipani ēterisko eļļu. Bez plastmasas.

Produkts nav pieejams

Produkts pievienots grozam.

Code: BOOZ-010

Par produktu

Frangipani, labāk pazīstams kā Tempļa koks, ir populārs ar saviem skaistajiem zīdainajiem ziediem un patīkamo aromātu.
Cietais šampūns ar siksnām attīra un baro matus un galvas ādu, mazina niezi un saglabā matus un galvas ādu svaigu.

✔ Plāniem matiem
✔ Vegāns
✔ Roku darbs, ražots Holandē
✔ 100% bez sulfātiem, bez parabēniem un bez silikona
✔ 1 Cosmeau šampūna tāfelīte 65g = ~90-100 mazgāšanas reizes
✔ Bez plastmasas

Cietais šampūns ir alternatīva parastajam pudelēs pildītajam šampūnam. Tas ir šampūns, bet ziepju veidā, kam ir tāda pati iedarbība kā parastajam šampūnam, ko pērkam pudelēs. Izmantojot cieto šampūnu, mēs samazinām plastmasas atkritumu daudzumu.

Samazināts ūdens saturs: Cietie šampūni parasti ir bezūdens vai satur minimālu ūdens saturu salīdzinājumā ar šķidrajiem šampūniem. Mazāk ūdens = spēcīgākas sastāvdaļas. Cietajam šampūnam ir lielāka citu sastāvdaļu koncentrācija. Cietie kosmētikas līdzekļi var darboties spēcīgākajā veidā, neatšķaidīti. Ilgtermiņā tas nozīmē, ka jūsu mati saņems spēcīgu galveno sastāvdaļu devu.

Mazāk plastmasas: produktiem, kas nesatur šķidrumu, nav vajadzīgas plastmasas pudeles, kuras mēs bieži aizmirstam pārstrādāt un tādējādi veicināt piesārņojumu.

Ilgāks kalpošanas laiks: tāpat kā šķidriem šampūniem, cieto šampūnu lietošanas reižu skaits lielā mērā ir atkarīgs no tā, cik bieži jūs mazgājat matus, cik daudz produkta lietojat katrā mazgāšanas reizē un kā produktu uzglabājat starp lietošanas reizēm. Profesionāla padoms: neatstājiet to vietā, kur var uzkrāties ūdens (piemēram, ziepju traukā bez notekas). Pirms nākamās lietošanas ļaujiet tai notecināt un nožūt. Tas nodrošinās, ka jūs neiztērēsit produktu.

Vietas taupīšana: iespējams, ka jūsu dušā un skapjos jau ir daudz dabisko matu kopšanas līdzekļu. Cietais šampūns nozīmē par vienu pudeli mazāk.

Ceļojumiem draudzīgi: cietie šampūni ir kompakti un viegli, tāpēc tie ir lieliski piemēroti ceļojumiem. Jums nebūs jāuztraucas par noplūdēm vai TSA šķidruma ierobežojumiem, ja jūsu somā ir ciets šampūns.

Ja jūs uztraucaties, ka skarbs šampūns noslogos jūsu matus, meklējiet šampūnu, kas satur maigas sastāvdaļas, piemēram, argana un vīnogu kauliņu eļļu.

Ražotājs: Bamboozy
Izcelsmes valsts: es. Nīderlande

Sastāvdaļas

Sastāvs: nātrija kokoilizetionāts, nātrija laurilsulfoacetāts, kokosriekstu nucifera eļļa, behentrimonija metosulfāts, cetilspirts, butilēnglikols, kokamidopropilbetains, pantenols, smaržas, hidrolizēts kviešu proteīns, hidrolizēts kukurūzas ricīna proteīns, so. Alergēni: Geraniols, Eugenols, Citronellols, Citral.

Lietošana

Kā lietot cieto šampūnu?

Kad esat atradis savam čokurošanās veidam un tekstūrai piemērotāko cieto šampūnu, varat to viegli iekļaut savā tīrīšanas rutīnā. Ja kādreiz esat lietojis ziepju gabalu uz ķermeņa, tad jūs jau zināt, kā rīkoties.
Samitriniet matus ar ūdeni. Ūdens palīdzēs izveidot tik vajadzīgās putas. Tāpēc pārliecinieties, ka jūsu mati ir pilnībā iegremdēti ūdenī.
Mitriniet cieto šampūnu. Nav nepieciešams mērcēt gabalu ūdenī; pietiks ar vieglu dušu.

Saputojiet to. Jūs varat izveidot putas, berzējot cieto šampūnu plaukstā vai tieši matos. Ja izvēlaties pēdējo, var būt noderīgi ierīvēt šampūnu pa daļām. Tādā veidā šampūns rūpīgi pārklāj matus no saknēm līdz galiem un no priekšpuses līdz galam.

Aizbrauc un atbalsta. Tāpat kā jūs izmantotu labu šķidru šampūnu matiem, dariet to pašu ar cieto šampūnu. Iemasējiet šampūnu galvas ādā, lai noņemtu jebkādu produkta uzkrāšanos pie saknēm, pēc tam iemasējiet matu šķipsnās, ievelkot matu daļas starp plaukstām un berzējot no augšas uz leju.

Un visbeidzot rūpīgi izskalojiet visu šampūnu no matiem.

Līdzīgas preces

Uzrakstīt recenziju

Aromātisks ciets šampūns ar Frangipani ēterisko eļļu BAMBOOZY, 65 g

Aromātisks ciets šampūns ar Frangipani ēterisko eļļu BAMBOOZY, 65 g

Aromātisks ciets šampūns ar Frangipani ēterisko eļļu. Bez plastmasas.