Organiskie zaļo zirņu makaroni BARTOLINI, 250 g

3,99 € ar PVN

100% zaļo zirņu makaroni.

Produkts nav pieejams

Produkts pievienots grozam.

Code: C05-36-3

Sertifikāti:

PL-EKO-07
EU Agriculture

Par produktu

Zaļo zirņu makaroni satur daudz organismam vērtīgu mikro un makro elementu. 100 gramos produkta ir pat 22 grami olbaltumvielu un mazāk nekā 6 grami cukura. Tie tiek pasniegti arī populārajā un iecienītajā klūgu formā, un tiem ir skaista zaļa krāsa.

Zaļo zirņu makaroni kļūst arvien populārāki, cita starpā, pateicoties neparastajai krāsai un augstajam olbaltumvielu saturam. Šie makaroni lieliski izskatās uz šķīvja un lieliski sader ar tomātiem, svaigiem garšaugiem, mērcēm un gaļu. Pat vienkāršs ēdiens izskatīsies ļoti īpašs, ja to pagatavosiet, izmantojot šo neparasto produktu.

Zirņu makaronos ir liels augu olbaltumvielu daudzums. Olbaltumvielas ir īpaši svarīga ikdienas uztura sastāvdaļa, kas veicina muskuļu masas pieaugumu un palīdz uzturēt muskuļu masu un veselīgus kaulus. Zaļie zirnīši ir bagāti ar šķiedrvielām, tiamīnu, dzelzi un folijskābi. Tiamīns palīdz uzturēt normālu psiholoģisko funkciju, sirds darbību un nervu sistēmas darbību. Dzelzs palīdz uzturēt spēcīgu imūnsistēmu. Šo makaronu iesakām iegādāties visiem cilvēkiem, kam patīk ēst veselīgi un rūpēties par pietiekamu šķiedrvielu un augu olbaltumvielu daudzumu.

Ražotājs: TABIT Sp. z o. o.
Izcelsmes valsts: ES

Sastāvdaļas

Sastāvdaļu daudzums uz 100 g produkta pēc vārīšanas:

Dzelzs: 3,2 mg (23%*)
Folijskābe: 55 mg (28%*)
Fosfors: 154 mg (22%*)
Tiamīns (B1): 0,20 mg (18%)
Šķiedra: 4,6 g

Produkts tiek iepakots rūpnīcā, kas iepako arī produktus, kas satur lipekli un olas. Šī iemesla dēļ produkts var saturēt lipekli un olas.

Enerģētiskā vērtība

Uzturvērtība 100 g 

Enerģētiskā vērtība 1459 kJ / 345 kcal
Tauki 1,8 g
no kuriem piesātinātās taukskābes 0,5 g
Ogļhidrāti 55 g
no tiem cukuri 6,6 g
Šķiedras 9,0 g
Olbaltumvielas 22 g
Sāls < 0.01 g

Lietošana

Ražošana: 100 g. ielieciet makaronus 1 l. sālīts ūdens. Pirms pasniegšanas pagatavojiet makaronus 6 minūtes. Lai pagatavotu al dente, pagatavojiet 4 minūtes.

Līdzīgas preces

Uzrakstīt recenziju

Organiskie zaļo zirņu makaroni BARTOLINI, 250 g

Organiskie zaļo zirņu makaroni BARTOLINI, 250 g

100% zaļo zirņu makaroni.