Šampūns ar kynva un artišoku GREEN PEOPLE, 200 ml

17,99 € ar PVN

Šampūns, kas bagātināts ar kvinoju un artišokiem, piešķir matiem spīdumu, tīrības sajūtu un lielāku apjomu.

Produkts nav pieejams

Produkts pievienots grozam.

Code: C059

Sertifikāti:

Par produktu

Vai vēlaties baudīt ārkārtīgi spīdīgus, veselīgus un apjomīgus matus? Pēc tam izmantojiet šampūnu, kas bagātināts ar kvinojas un artišoka spēku. Sastāvā esošie antioksidanti palīdz aizsargāt matus no bīstamiem UV stariem.
• Olbaltumvielas Bolīvijas baložā (kynva) baro – mati kļūst mīksti un spīdīgi.
• Artišoka lapu ekstrakts palīdz gludiem matiem.
• 8 neaizvietojamās aminoskābes palīdz palielināt matu apjomu un padara tos vieglāk ķemmējamus.
• Antioksidanti palīdz aizsargāt matus no kaitīgajiem UV stariem.
• Piemērots ikdienas lietošanai, visiem matu tipiem.

Uzņēmuma GREEN PEOPLE misija ir popularizēt veselīgu dzīvesveidu un ražot kvalitatīvus tikai bioloģiskus un dabīgus veselīgus produktus. Uzņēmums atbalsta labdarības idejas, kas saistītas ar veselību un vidi.

Uzņēmuma GREEN PEOPLE mērķis ir ražot produktus, kas ir absolūti dabīgi, ekoloģiski apstiprināti un ļoti efektīvi. Uzņēmums turpina censties sasniegt izcilību, radošumu un inovācijas, neapdraudot nevienu GREEN PEOPLE produktu kvalitāti.

Ražotājs: Green People
Izcelsmes valsts: Ne ES

Sastāvdaļas

Sastāvs: ūdens (avota ūdens), nātrija kokosulfāts (no kokosriekstiem), kokamidopropilbetains (no kokosriekstu), decilglikozīds (no kukurūzas), alvejas barbadensis (alvejas) lapu sulas pulveris*, hidrolizēta kvinoja (ananas sativus). Ananāsu) augļu ekstrakts, Yucca Schidigera (Yucca) stublāju ekstrakts, Cynara Scolymus (artišoka) lapu ekstrakts, Althaea Officinalis (zefīrs) sakņu ekstrakts*, Chamomilla Recutita (kumelīšu) ziedu ekstrakts*, aromāts [Zingiber*Zickinale, Officinale citrons (citrons) mizu eļļa*, Cymbopogon Citratus (citronzāles) lapu eļļa*^, Citrus Aurantium Dulcis (saldo apelsīnu) mizu eļļa*, Eugenia Caryophyllus (krustnagliņas) pumpuru eļļa*^], Glicerīns (augu eļļa (), No kukurūzas cietes), glikonolaktons ( dabīgais skābuma regulētājs), benzilspirts, salicilskābe, sorbīnskābe, citronskābe, citrāls*, eugenols*, limonēns*. *81,3% organisko sastāvdaļu, ^Godīga tirdzniecība.

Lietošana

Nelielu daudzumu šampūna iemasējiet mitros matos un galvas ādā, labi izskalojiet ar ūdeni. Ideāli piemērots ikdienas lietošanai.

Līdzīgas preces

Uzrakstīt recenziju

Šampūns ar kynva un artišoku GREEN PEOPLE, 200 ml

Šampūns ar kynva un artišoku GREEN PEOPLE, 200 ml

Šampūns, kas bagātināts ar kvinoju un artišokiem, piešķir matiem spīdumu, tīrības sajūtu un lielāku apjomu.