Biešu čipsi

    Biešu čipsi - tā ir lieliska izvēle ja vēlies uzkost veselīgi!

    Jums vajadzēs: 

    2 nevārītas bietes
    Šķipsnu sāls
    Šķipsnu piparu
    Karoti olīveļļas
    Timiānu vai rozmarīnu

    Sagatavošana:

    Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 180 ° C. Nomazgājiet bietes, ar birstīti noberžiet un sagriežiet plānās šķēlītēs (2-3 mm), aplejiet ar  eļļu, uzberiet sāli, piparus un timiānu. Ļaujat nostāvēties 15 minūtes, noņemiet lieko šķidrumu no šķēlītēm un novietojiet tās uz cepšanas paplātes. Cepat 20-30 min. ik pēc ~ 10 min. apgriežot bietes. Čipši būs nedaudz brūnīgi, kraukšķīgi un mazliet sarāvušies. Ļaujiet atdzist 5 minūtes un pārkaisiet ar  sāli.

    Lai labi garšo!

Ingredienti

Atsauksmes

Jauns komentārs

Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji

Reģistrēties vai Ielogoties