Jums būs nepieciešams: 12 gab. dateles, 2 ēd.k. karotes liofilizētu aveņu, 200 g Indijas riekstu, 2 ēd.k. karotes auzu pārslu, šķipsniņa sāls, šķipsniņa sasmalcinātu liofilizētu aveņu bumbiņu dekorēšanai. Pagatavošana: Visus produktus liekam virtuves kombainā un samaļ viendabīgā masā. Ar mitrām rokām veidojam mazas bumbiņas. Pārkaisa ar sasmalcinātām avenēm un liek ledusskapī. -- Recepte: skaniaisveikai.lt Izgatavoja un fotografēja e. veikala administratore Raimonda Bingeliene
Šo sāli iegūst Himalaju pakājē. Pilnīgi dabīgs, nerafinēts un ķīmiski neapstrādāts.
100% avenes un viss!
Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji
Reģistrēties vai Ielogoties