Piemīt dabīgs kokosriekstu aromāts un garša. Piemērots vegāniem. Bez ĢMO.
Cepamo sodu bez glutēna var izmantot dažādu konditorejas izstrādājumu cepšanai. To var izmantot arī kā tīrīšanas līdzekli.
Patīkams kokosriekstu aromāts un maiga garša. Krēmveida tekstūra. Nogaršojiet desertus, dažādus cepumus vai smūtijus. Bez pievienota cukura. Bez ĢMO. Piemērots vegāniem.
Japāņu sarkano plūmju mērce. Etiķa alternatīva ar asu garšu.
Piemērots Āzijas ēdieniem, kūkām, saldējumam, kokteiļiem, mērcēm, sautējumiem.
Ingvers ir viena no populārākajām garšvielām. Tas atvieglo ēdiena uzsūkšanos, piešķir tai pikantu garšu.
Aromātiska garšviela, ko plaši izmanto Indijas virtuvē.
Jūsu ēdieniem būs maiga mandeļu garša.
Lieliski piemērots karstajai šokolādei un citiem karstajiem dzērieniem, piena kokteiļiem, pudiņiem, dažādiem konditorejas izstrādājumiem, deserta dekorēšanai.
Specifiska garša un smarža. Izmanto nelielos daudzumos, jo ir ļoti spēcīga smarža. Ēdieniem piešķir pikantu garšu, bieži vien aizvieto sīpolus un ķiplokus. Īpaši piemērota pākšaugu un kartupeļu ēdieniem.
Piemērots zupām, dārzeņu un graudaugu ēdieniem.
Organiskais kokosriekstu ziedu cukurs ir nerafinēts, irdens cukurs ar gaiši brūnu krāsu un raksturīgu garšu.