Organiska rafinēta kokosriekstu eļļa bez smaržas.
Kokosriekstu eļļu var izmantot: veģetāriem, vegāniem, Āzijas ēdieniem, saldumiem, cepšanai vai mērcēm.
Kokosriekstu eļļa ir lieliski piemērota ēdiena cepšanai vai sautēšanai, un to var lietot līdz 350°C.
Kokosriekstu eļļai ir ilgs glabāšanas laiks, un to nav nepieciešams atdzesēt.
Kādiem ēdieniem izmanto kokosriekstu eļļu?
Kokosriekstu eļļu izmanto jebkuru silto ēdienu pagatavošanai: zupām, piedevām, dārzeņu, gaļas un zivju ēdieniem, karstām uzkodām un mērcēm, var pievienot ceptiem izstrādājumiem un kūkām, kā arī izmantot treknu tauku gadījumā. Kopumā kokosriekstu eļļu var izmantot dažādos ēdienos, piešķirot tiem unikālas garšas un uzturvērtības īpašības.
Kā lietot kokosriekstu eļļu?
Tiem, kas vēlas katru reizi izvairīties no produkta izkasīšanas no burkas, var palīdzēt viena metode: kokosriekstu eļļu var izkausēt un ieliet ledus kubiņu traukā. Pēc tam uzglabājiet to ledusskapī. Kad jums ir nepieciešams gatavot, vienkārši izņemiet kubiņu un cepiet.
Uzglabāšanas apstākļi: Uzglabāt vēsā, sausā vietā, prom no tiešiem saules stariem. Šķidrina no 24 C.
Ražotājs: AMRITA - UAB EKO PIRK, Lietuva.Sastāvdaļas: organiska rafinēta pārtikas kvalitātes kokosriekstu eļļa.
Uzturvērtība uz 100 g
Enerģija | 3765.9 kJ/ 900.1 kcal |
Tauki | 99.9 g |
- no tiem piesātinātās taukskābes | 94.6 g |
Ogļhidrāti | 0 g |
- no kuriem cukurs | 0 g |
Olbaltumvielas | 0 g |
Sāļi | 0 g |
Lietošana: organisko rafinētu kokosriekstu eļļu var izmantot cepšanai, sautēšanai, cepšanai vai grauzdēšanai. Tā var būt alternatīva tiem, kas vēlas aizstāt sviestu vai margarīnu.
Organiskajai uzturā lietojamajai kokosriekstu eļļai piemīt maiga garša ar vieglu, svaigu kokosriekstu aromātu. Kokosriekstu eļļu var izmantot veģetārajos un vegānajos ēdienos, Āzijas virtuves ēdienos, kā arī dažādu desertu un mērču pagatavošanai.
Tas ir tīrs sviests, augstas kvalitātes kulinārijas tauki, kas piemēroti cepšanai (uzturot ļoti augstu temperatūru). Tas ir lieliski piemērots putru, zupu un sautējumu pagatavošanai.
Tas ir tīrs sviests, lieliski piemērots lietošanai kulinārijā, piemēram, cepšanā (uzglabāt ļoti augstā temperatūrā). Tas ir lieliski piemērots putru, zupu un sautējumu pagatavošanai.
Tas ir tīrs sviests, ideāli cepšanai piemēroti cepšanai piemēroti tauki (saglabā ļoti augstu temperatūru). Lieliski piemērots arī putru, zupu un sautējumu garšošanai.
Ekoloģiskajai aukstā spieduma kokosu eļļai ir maiga garša ar vieglu un patīkamu svaigu kokosriekstu smaržu.
Organiskā rafinēta kokosriekstu eļļa bez smaržas ir ideāli piemērota ēdiena gatavošanai.
Tas ir tīrs sviests, augstas kvalitātes kulinārijas tauki, kas piemēroti cepšanai (uzturot ļoti augstu temperatūru). Tas ir lieliski piemērots putru, zupu un sautējumu pagatavošanai.
Tas ir tīrs sviests, lieliski piemērots lietošanai kulinārijā, piemēram, cepšanā (uzglabāt ļoti augstā temperatūrā). Tas ir lieliski piemērots putru, zupu un sautējumu pagatavošanai.
Organiskajai uzturā lietojamajai kokosriekstu eļļai piemīt maiga garša ar vieglu, svaigu kokosriekstu aromātu. Kokosriekstu eļļu var izmantot veģetārajos un vegānajos ēdienos, Āzijas virtuves ēdienos, kā arī dažādu desertu un mērču pagatavošanai.