Jūsu ēdieniem būs maiga mandeļu garša.
Ingvers ir viena no populārākajām garšvielām. Tas atvieglo ēdiena uzsūkšanos, piešķir tai pikantu garšu.
Lieliski piemērots karstajai šokolādei un citiem karstajiem dzērieniem, piena kokteiļiem, pudiņiem, dažādiem konditorejas izstrādājumiem, deserta dekorēšanai.
Aromātiska garšviela, ko plaši izmanto Indijas virtuvē.
Piemērots Āzijas ēdieniem, kūkām, saldējumam, kokteiļiem, mērcēm, sautējumiem.
Organiskais kokosriekstu ziedu cukurs ir nerafinēts, irdens cukurs ar gaiši brūnu krāsu un raksturīgu garšu.
Tumšais agaves sīrups ir mazāk apstrādāts un tam ir izteiktāka karameļu garša. To var pievienot karstajiem dzērieniem, biezputrām, saldējumiem, pankūkām, augļiem, konditorejas izstrādājumiem un citiem saldajiem ēdieniem. Saldāks par parasto cukuru. Bez glutēna. Produktam ir zems glikēmiskais indekss.
Lielisks saldinātājs, kuru var pievienot dzērieniem, biezputrām, saldējumiem, pankūkām, augļiem, konditorejas izstrādājumiem un citiem saldajiem ēdieniem. Saldāks par parasto cukuru. Bez glutēna. Produktam ir zems glikēmiskais indekss.
Organiskais agaves pulveris ir lielisks cukura aizstājējs. Viegli šķīstoša, balta krāsa.
Tas ir tīrs sviests, lieliski piemērots lietošanai kulinārijā, piemēram, cepšanā (uzglabāt ļoti augstā temperatūrā). Tas ir lieliski piemērots putru, zupu un sautējumu pagatavošanai.