Piemīt dabīgs kokosriekstu aromāts un garša. Piemērots vegāniem. Bez ĢMO.
Jūsu ēdieniem būs maiga mandeļu garša.
Cepamo sodu bez glutēna var izmantot dažādu konditorejas izstrādājumu cepšanai. To var izmantot arī kā tīrīšanas līdzekli.
Ingvers ir viena no populārākajām garšvielām. Tas atvieglo ēdiena uzsūkšanos, piešķir tai pikantu garšu.
Lieliski piemērots karstajai šokolādei un citiem karstajiem dzērieniem, piena kokteiļiem, pudiņiem, dažādiem konditorejas izstrādājumiem, deserta dekorēšanai.
Aromātiska garšviela, ko plaši izmanto Indijas virtuvē.
Tas ir lielisks dabisks saldinātājs, bagāts ar kāliju, šķiedrvielām un antioksidantiem. Nesatur ĢMO un piemērots vegāniem
Piemērots Āzijas ēdieniem, kūkām, saldējumam, kokteiļiem, mērcēm, sautējumiem.
Organiskais kokosriekstu ziedu cukurs ir nerafinēts, irdens cukurs ar gaiši brūnu krāsu un raksturīgu garšu.
Truvia ir granulveidīgs bezkaloriju saldinātājs, kas ražots no stēvijas (lat. Stevia Rebaudiana) lapu ekstrakta. Ideāli piemērots tējas un kafijas saldināšanai, ar to var pārkaisīt svaigus augļus, kā arī pievienot jogurtam vai putrai. 1/3 tējkarotes šī saldinātāja atbilst 1 tējkarotei cukura.
Lieliski piemērots saldajiem konditorejas izstrādājumiem un mērcēm cukura vietā. Bez ĢMO.
Tumšais agaves sīrups ir mazāk apstrādāts un tam ir izteiktāka karameļu garša. To var pievienot karstajiem dzērieniem, biezputrām, saldējumiem, pankūkām, augļiem, konditorejas izstrādājumiem un citiem saldajiem ēdieniem. Saldāks par parasto cukuru. Bez glutēna. Produktam ir zems glikēmiskais indekss.