Milti ir samalti no bioloģiskiem aunazirņiem, kas nesatur glutēnu un kviešus. Tas ir dzeltens pākšaugs, ko izmanto Tuvo Austrumu un Indijas virtuvē. Tas satur daudz ogļhidrātu un, salīdzinot ar citiem miltu veidiem, daudz olbaltumvielu.
Produkta informācija un fotoattēli ir paredzēti vispārīgiem norādījumiem un ilustrācijām. Iepakojums, receptes un sastāvdaļas var atšķirties un laiku pa laikam mainīties, un informācija šajā vietnē var nebūt tik aktuāla, kā mēs vēlētos. Vai esat ievērojuši, ka šī informācija ir novecojusi vai neprecīza? Ja tā, lūdzu, informējiet mūs pa e-pastu:
prekyba@ekopirk.lt
Organiskie aunazirņu milti
Iepakots vidē, kas var saturēt lipekļa, riekstu, sojas un sezama pēdas.
Energy value 100 g
Energy |
1511 kJ/ 361 kcal |
Fat |
6,2 g |
Of witch saturated |
0.1 g |
Carbs |
35 g |
Of witch sugar |
2.7 g |
Fibre |
12,8 g |
Protein |
22 g |
Sodium |
0.06 g |
Aunazirņu miltus izmanto Tuvo Austrumu un Indijas virtuvē.
Tam ir spēja "saistīt" citas sastāvdaļas, tāpēc tās izmanto kā biezinātāju vai olu aizstājēju. Piemērots cepšanai, jaukšanai ar citiem miltiem; izmanto mērču, humusu, falafelu, pakoras, austrumu saldumu pagatavošanai.
Organiskie garengraudu brūnie rīsi saglabā visas vērtīgās sastāvdaļas sēnalā, padarot to vērtīgāku par lobītiem graudiem. Brūnie rīsi ieteicami kā piedeva gaļas ēdieniem, salātiem un eksotiskiem ēdieniem.
Organiskās zelta linu sēklas ir barojošas sēklas, ko izmanto pārtikas ražošanā.
Brūnajām lēcām ir maiga, riekstu garša, un tās vislabāk var pagatavot ar spēcīgākām aromātiskām garšvielām.Piemērots zupām, salātiem, piedevām, kā pamatēdiens.
Brūnajām lēcām ir maiga, riekstu garša, un tās vislabāk var pagatavot ar spēcīgākām aromātiskām garšvielām.Piemērots zupām, salātiem, piedevām, kā pamatēdiens.
Melnās lēcas - mazas lēcas, kas atgādina melnos ikrus, tāpēc tās sauc arī par Beluga. Beluga lēcas ir labs olbaltumvielu, šķiedrvielu, dzelzs un citu būtisku uzturvielu avots. Piemērots salātiem, sautējumiem, zupām.
Organiski sasmalcināti kukurūzas putraimi, iegūti no kukurūzas graudiem. No tiem gatavo slaveno itāļu polentu, kas var būt arī salda, piem. brokastīs ar žāvētiem augļiem, un sāļie - ar galvenajiem ēdieniem.
Melnās lēcas - mazas lēcas, kas atgādina melnos ikrus, tāpēc tās sauc arī par Beluga. Beluga lēcas ir labs olbaltumvielu, šķiedrvielu, dzelzs un citu būtisku uzturvielu avots. Piemērots salātiem, sautējumiem, zupām.
Organiskie dzeltenie zirņi ir ļoti barojoši, un tos bieži izmanto tradicionālos ēdienos, piemēram, zirņu zupā vai zirņu un krekeru uzkodās.
Griķi satur daudz šķiedrvielu, antioksidantus un visas neaizstājamās aminoskābes, kas ir ārkārtīgi noderīgas cilvēka organismam. Organiski grauzdētus griķu putraimus parasti izmanto kā vakariņu sastāvdaļu kopā ar dārzeņiem vai gulašiem un kā piedevu zupām, sautējumiem un pastētēm.
Sasmalcinātas auzas ir garšīga un barojoša piedeva ēdienreizēm. Tas ir izgatavots no lobītiem un šķeltiem auzu graudiem.
Organiskajiem pilngraudu basmati rīsiem ir maiga riekstu garša un unikāls aromāts.
Bioloģiskās griķu pārslas lieliski piemērotas putrām, desertiem, sausām brokastīm, griķu maizes bagātināšanai. Ar zemu tauku saturu, bez cukura.
Zaļās lēcas ir labs augu olbaltumvielu avots.
Malto soju izmanto kā gaļas aizvietotāju. Piemērota kotlešu vai pildījuma pagatavošanai.
Bezglutēna makaroni, kas izgatavoti no brūno rīsu miltiem.
Makaroni ir izgatavoti no 100% aunazirņiem.
Kvinoja ir bagāta ar uzturvielām, tādēļ tai nav nepieciešams pievienot citus produktus.
Malto soju izmanto kā gaļas aizvietotāju. Piemērota kotlešu vai pildījuma pagatavošanai. Bez ĢMO.
Organiskās rupjās auzu pārslas. Auzām ir viegla, maiga garša un tās sniedz sāta sajūtu. Lieliski piemērots putrām, sausām brokastīm, iesalam, plācenīšiem. Ir daudz šķiedrvielu. Zems cukura saturs.
Vērtīga izvēle brokastīm vai veselīgai un ātrai uzkodai visas dienas garumā!
Lieliska garša The Beginnings Oat Granola ar mango - viegli cepta, bez lipekļa, olām un piena produktiem.
Vērtīga izvēle brokastīm vai veselīgai un ātrai uzkodai visas dienas garumā!
Vērtīga izvēle brokastīm vai veselīgai un ātrai uzkodai visas dienas garumā!
Pilngraudu milti ir lieliski piemēroti pilngraudu maizes cepšanai, dārzeņu un pākšaugu pastešu biezināšanai un pilngraudu makaronu pagatavošanai.