izmanto kodu "MAY22" un saņem BEZMAKSAS PIEGĀDI, tērējot 30 eur un vairāk!
-35%
100% dabīgs un drošs – pārbaudīts neatkarīgā, akreditētā laboratorijā,
Augstas kvalitātes pilna spektra ekstrakts ar upeņu eļļu.
Tam ir smidzinātājs, kas ievērojami atvieglo dozēšanu.
Ribes Nigrum sēklu eļļa, kaprila/kapri triglicerīds, kaņepju sativa lapu ekstrakts.
Ievadiet 2-3 klikšķus mutē un atstājiet 30-60 sekundes zem mēles - nenorij. Jūs varat atkārtot līdz 3 reizēm dienā.
Uzglabāšana: Uzglabāt slēgtā traukā, sargāt no gaismas.
Organiskajai uzturā lietojamajai kokosriekstu eļļai piemīt maiga garša ar vieglu, svaigu kokosriekstu aromātu. Kokosriekstu eļļu var izmantot veģetārajos un vegānajos ēdienos, Āzijas virtuves ēdienos, kā arī dažādu desertu un mērču pagatavošanai.
Ekoloģiskajai aukstā spieduma kokosu eļļai ir maiga garša ar vieglu un patīkamu svaigu kokosriekstu smaržu.
Ekoloģiskajai aukstā spieduma kokosu eļļai ir maiga garša ar vieglu un patīkamu svaigu kokosriekstu smaržu.
Organiskajai uzturā lietojamajai kokosriekstu eļļai piemīt maiga garša ar vieglu, svaigu kokosriekstu aromātu. Kokosriekstu eļļu var izmantot veģetārajos un vegānajos ēdienos, Āzijas virtuves ēdienos, kā arī dažādu desertu un mērču pagatavošanai.
Organiskajai uzturā lietojamajai kokosriekstu eļļai piemīt maiga garša ar vieglu, svaigu kokosriekstu aromātu. Kokosriekstu eļļu var izmantot veģetārajos un vegānajos ēdienos, Āzijas virtuves ēdienos, kā arī dažādu desertu un mērču pagatavošanai.
Ekoloģiskajai aukstā spieduma kokosu eļļai ir maiga garša ar vieglu un patīkamu svaigu kokosriekstu smaržu.
Vieni otru papildinoši smalkas garšas tauki, izceļās ar brīnišķīgo gī sviesta riekstu piegaršu un maigo kokosriekstu eļļas aromātu. Ideāli piemērots cepšanai augstā temperatūrā.
Vieni otru papildinoši smalkas garšas tauki, izceļās ar brīnišķīgo gī sviesta riekstu piegaršu un maigo kokosriekstu eļļas aromātu. Ideāli piemērots cepšanai augstā temperatūrā.
Organiska rafinēta kokosriekstu eļļa AMRITA bez smaržas.
Organiska rafinēta kokosriekstu eļļa AMRITA bez smaržas.